Studenten vertellen

Zeer tevreden

“Ik ben zeer tevreden over alle onderdelen van deze opleiding.  De combinatie van de theorie, workshops en praktijk die mooi afgewisseld worden, houden het extra boeiend en makkelijk om te blijven volgen.”

(Sandy, Antwerpen)
Purusha Yoga docentenopleiding - zaal

Beste cursusmateriaal en sfeer ooit

“Ik heb veel waardering voor hoe deze cursus op een gestructureerde en duidelijke manier op papier gezet is.  Ik waardeer de openheid, eerlijkheid die er in de groep heerst, zowel van de studenten als van de docente.”

(Marleen, Brugge)
Purusha Yoga docentenopleiding - verkrijg de kennis om te geven.

Ik kijk uit naar elk yogaweekend

“Ik vind zowel de filosofie en de studie van de houdingen als het chanten fijn en ik kijk uit naar elk volgend yogaweekend.  Het meest van al apprecieer ik de grote, brede kennis die hier aangeboden wordt en de aanspreekbaarheid van Greet”.

(Kristel, Dendermonde)

Unieke yogalessen

“Vorige week kreeg ik een heel mooi compliment in mijn yogalessen van een deelneemster die zei : Deze yogalessen hebben iets speciaals, een harmonie die ik nergens anders tegengekomen ben. Ze hebben een meerwaarde die ze absoluut uniek maakt.”

(Isabel, Sint-Amands)

Yoga wordt hier echt toegepast

“Ik ben erg blij met de manier waarop deze opleiding gegeven wordt : met een kritische blik en een respectvol bevragen van de geziene thema’s.  We worden voorbereid om autonoom en verantwoordelijk te leren denken en handelen met het oog op het geven van yoga.”

(Susy, Waasmunster)

Topkwaliteit

“Deze opleiding is topkwaliteit.  De studie van de Yoga Sutra-s  bijvoorbeeld blijft me maar stof tot nadenken geven, kleurt mijn dagelijks leven.  Zowel de didactiek als het didactisch materiaal met het leerplatform zijn top !”

(Anneke, Sinaai)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Verankeren

Ik ben zeer tevreden over de opleiding tot yogadocent die ik bij Purusha gevolgd heb. Zowel persoonlijk als professioneel heb ik er veel aan gehad. De manier waarop de opleiding is opgebouwd en gespreid over de tijd, geeft je de kans om je het geleerde eigen te maken en te verankeren op een haalbare en tegelijkertijd duurzame manier. De mooie, serene locatie is een fijne bonus.

(Kirsten, Mortsel)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Fijn landen

Het is steeds fijn landen bij Purusha. Voor zowel de wekelijkse yoga sessies als de individuele Reiki sessies.
De yogadocent opleiding is van hoge kwaliteit.
Dankbaar dat ik mijn Yogadocent opleiding bij Greet heb kunnen volgen.

(Désirée, Baasrode)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Levenslang meedragen

Zeer tevreden over de ervaringen die ik bij Purusha heb mogen meemaken. Zowel de yogasessies als de yogadocentenopleiding in zijn totaliteit zijn van grote kwaliteit. Uitgebreide benadering, een zeer fijne verrijking die je levenslang zal meedragen, veel zaadjes geplant, uitkijkend naar vervolgontmoetingen.

(Sophie, Mechelen)

Uniek, avontuurlijk en intens parcours

Ik heb net mijn 4-jarige opleiding tot yoga-docente afgerond. Het was een uniek, avontuurlijk en intens parcours waarbij ik meerdere keren mezelf tegenkwam, maar telkens ook werd opgelift door de steun van medestudenten en de goede zorgen van Purusha-docente Greet die met hart en ziel haar kennis en wijsheid deelt. Dankbaar voor de uitgebreide leerstof over de yoga-filosofie, studie van asana’s en pranayama-technieken in een prachtig kader van rust, harmonie en groen 🙏

(Elly, Antwerpen)