Studenten vertellen

Zeer tevreden

“Ik ben zeer tevreden over alle onderdelen van deze opleiding.  De combinatie van de theorie, workshops en praktijk die mooi afgewisseld worden, houden het extra boeiend en makkelijk om te blijven volgen.”

(Sandy, Antwerpen)
Purusha Yoga docentenopleiding - zaal

Beste cursusmateriaal en sfeer ooit

“Ik heb veel waardering voor hoe deze cursus op een gestructureerde en duidelijke manier op papier gezet is.  Ik waardeer de openheid, eerlijkheid die er in de groep heerst, zowel van de studenten als van de docente.”

(Marleen, Brugge)
Purusha Yoga docentenopleiding - verkrijg de kennis om te geven.

Ik kijk uit naar elk yogaweekend

“Ik vind zowel de filosofie en de studie van de houdingen als het chanten fijn en ik kijk uit naar elk volgend yogaweekend.  Het meest van al apprecieer ik de grote, brede kennis die hier aangeboden wordt en de aanspreekbaarheid van Greet”.

(Kristel, Dendermonde)

Unieke yogalessen

“Vorige week kreeg ik een heel mooi compliment in mijn yogalessen van een deelneemster die zei : Deze yogalessen hebben iets speciaals, een harmonie die ik nergens anders tegengekomen ben. Ze hebben een meerwaarde die ze absoluut uniek maakt.”

(Isabel, Sint-Amands)

Yoga wordt hier echt toegepast

“Ik ben erg blij met de manier waarop deze opleiding gegeven wordt : met een kritische blik en een respectvol bevragen van de geziene thema’s.  We worden voorbereid om autonoom en verantwoordelijk te leren denken en handelen met het oog op het geven van yoga.”

(Susy, Waasmunster)

Topkwaliteit

“Deze opleiding is topkwaliteit.  De studie van de Yoga Sutra-s  bijvoorbeeld blijft me maar stof tot nadenken geven, kleurt mijn dagelijks leven.  Zowel de didactiek als het didactisch materiaal met het leerplatform zijn top !”

(Anneke, Sinaai)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen