Verbinden met de natuurlijke stroom van het leven

‘Reiki’ is een Japans woord dat ‘universele levensenergie’ betekent, de vitale scheppingskracht die stroomt in al wat leeft, ook prana of chi genoemd.

Het Usui Systeem van Reiki Healing, of Usui Shiki Ryoho (van de Reiki Alliance), gebruikt deze levensenergie, die in alles wat leeft stroomt, om te genezen en te groeien, via handoplegging.

Het is een zachte en liefdevolle healing-techniek die, via het aanraken van het lichaam, harmonie brengt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

In ons drukke leven gaan we vaak in tegen de natuurlijke stroom van de dingen.  Omdat we niet anders kunnen, of omdat we denken niet anders te kunnen.  Het kost ons allemaal veel energie en we krijgen spanningen in ons lichaam of teveel drukte in ons hoofd.

Wij helpen je graag terug verbinden met de levensstroom, waardoor je meer energie krijgt en op een dieper niveau kan ontspannen.

Een Reikibehandeling ontspant het lichaam, heelt en ondersteunt het, maar werkt ook in op de oorzaken van ziekte, pijn en onevenwicht.

Wanneer je zelf actief met Reiki wil gaan werken kan dat via drie initaties.

Een reiki inwijding gevolgd bij iemand anders ?  Of je komt er niet aan toe om reiki te gebruiken ?  Dan kan je komen meedoen met onze Reiki uitwisseling-oefenmomenten.  Meer info en dat vind je bij ‘workshops’ of de kalender.