Verbinden met de natuurlijke stroom van het leven

‘Reiki’ is een Japans woord dat ‘universele levensenergie’ betekent, de vitale scheppingskracht die stroomt in al wat leeft, ook prana of chi genoemd.

Het Usui Systeem van Reiki Healing, of Usui Shiki Ryoho (van de Reiki Alliance), gebruikt deze levensenergie, die in alles wat leeft stroomt, om te genezen en te groeien, via handoplegging.

Het is een zachte en liefdevolle healing-techniek die, via het aanraken van het lichaam, harmonie brengt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak.

In ons drukke leven gaan we vaak in tegen de natuurlijke stroom van de dingen.  Omdat we niet anders kunnen, of omdat we denken niet anders te kunnen.  Het kost ons allemaal veel energie en we krijgen spanningen in ons lichaam of teveel drukte in ons hoofd.

Wij helpen je graag terug verbinden met de levensstroom, waardoor je meer energie krijgt en op een dieper niveau kan ontspannen.

Een Reikibehandeling ontspant het lichaam, heelt en ondersteunt het, maar werkt ook in op de oorzaken van ziekte, pijn en onevenwicht.

Wanneer je zelf actief met Reiki wil gaan werken kan dat via drie initaties.

Een reiki inwijding gevolgd bij iemand anders ?  Of je komt er niet aan toe om reiki te gebruiken sverige-ed.com?  Dan kan je komen meedoen met onze Reiki uitwisseling-oefenmomenten.  Meer info en dat vind je bij ‘workshops’ of de kalender.

Onze verschillende reiki activiteiten

Klankheling

Klankheling

Een speciaal cadeautje voor jezelf (afspraak).

Reiki 1ste graad

Reiki 1ste graad

Zet je eerste belangrijke stap in de reiki initiaties.

Reiki 2de graad

Reiki 2de graad

Voor wie de 1ste graad voltooid heeft.

Reiki behandeling

Reiki behandeling

Verwen jezelf eens lekker (afspraak).

Reiki Meesterschap

Reiki Meesterschap

De 3de graad is maatwerk: het Meesterschap.

Mensen vertellen over hun reiki ervaring

Fijne, unieke Reiki ervaring

Ik had mezelf hiernet nog eens een zalige Reiki sessie gegeven en ik dacht, ik stuur even een mailtje naar Greet om te laten weten hoe dankbaar ik hier voor ben.

Enorm bedankt om ons vorig weekend zo een fijne, unieke Reiki ervaring te laten beleven. Echt, wat je doet is zo waardevol.

Ik ben opmerkelijk rustiger geworden sinds vorig weekend en ben me van meer en meer gevoelens en lichamelijke ervaringen bewust. 

Dus bij deze nog eens een hele dikke merci, Greet!

We zien elkaar sowieso nog wel eens, want het is daar te mooi en te rustig om niet meer naartoe te komen 🙂

(Ellen, Opwijk)
Purusha Yoga docentenopleiding - zaal

Ik ben zo blij

“Ik ben zo blij dat ik de stap naar Reiki heb gezet. Hoe wonderbaarlijk mooi.

Vele jaren geleden had ik er totaal geen voeling mee en sedert m’n eerste contact met Reiki vorig jaar gaat er een bijzondere wereld voor me open.  Het geeft me kansen die ik niet voor mogelijk hield. Het ‘voelen’ verdiept zich met de dag.

Zo mooi dat je ons deze kans biedt.  Wisselwerking van energie.  Gelijkgestemde zielen onder mekaar.  Dankjewel!”

(Els, Lebbeke)
Purusha Yoga docentenopleiding - verkrijg de kennis om te geven.

Fantastische ervaring

Het reiki 1 weekend was een fantastische ervaring.  Dankjewel!

(Sarah, Merchtem)

Gewoon hemels

“Ik volgde eind juli een opleiding Reiki 2. Het was fantastisch, de plaats waar het doorgaat is gewoon hemels, respectvol, rustig, midden in de natuur. Ik ben enorm dankbaar dat ik bij Purusha ben terecht gekomen voor mijn 2e graad Reiki.”

(Gael, Grimbergen)