Als je voor deze reeks inschrijft, krijg je er gratis 8 online lessen rond het thema Licht bovenop.
Gedurende 4 weken publiceren we hier elke week een yogasessie en een meditatie.

Zoals de ademhaling beweegt, zo beweegt de geest.

Dit is een bekende quote uit een klassieke yogatekst, de Hatha Yoga Pradipika.  Waarschijnlijk heb je zelf ook al ondervonden dat je ademhaling verandert naargelang je rustig of gestresseerd bent.

De ademhaling wordt terecht de belangrijkste pijler van yoga en van het leven genoemd.  Een diepere ademhaling is het toegangskaartje voor een betere gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

In de lessen ‘Yoga ademhaling’ ligt het accent op dieper en juister ademhalen.  We laten je stapsgewijs kennis maken met een aantal klassieke ademhalingstechnieken, die je gemakkelijk overal kan toepassen.

Elke les is een combinatie van toegankelijke yogahoudingen, relaxatie-,  aandachts- en meditatiemomenten, afgestemd op het thema van de reeks.

‘Breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts’ (Thich Nath Hanh)

Data:

  • 8 groepslessen ‘Yoga ademhaling’ op dinsdagavond telkens van 20u tot 21u15: 2/3/2021 – 9/3 – 16/3 – 23/3 – 30/3 – 13/4 – 20/4 – 27/4.

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden gegeven bij Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs: €96

  • Je bent hartelijk welkom in onze mooie yogazaal, waar alles voorzien is om je optimaal te laten herademen en genieten van een deugddoende yogales.  Omdat we telkens met een andere insteek werken, kan je reeks na reeks gewoon verder meedoen.

Dit kan je ook interesseren