Zoals de ademhaling beweegt, zo beweegt de geest.

Dit is een bekende quote uit een klassieke yogatekst, de Hatha Yoga Pradipika.  Waarschijnlijk heb je zelf ook al ondervonden dat je ademhaling verandert naargelang je rustig of gestresseerd bent.

De ademhaling wordt terecht de belangrijkste pijler van yoga en van het leven genoemd.  Een diepere ademhaling is het toegangskaartje voor een betere gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

De lessen ‘Yoga ademhaling’ gaan door op dinsdagavond van 20u tot 21u15.

In deze yogalessen ligt het accent op dieper en juister ademhalen, op een comfortabele manier.  We bewegen comfortabel, op het ritme van onze eigen ademhaling.  Er worden veel aanpassingen aangereikt, zodat het aangenaam voor je blijft en je ademhaling kan blijven stromen.

Elke les is een combinatie van toegankelijke yogahoudingen, relaxatie-,  aandachts- en meditatiemomenten, afgestemd op het thema van de reeks.

Aan het einde van de les doen we een pranayama (ademhalingsoefening).

‘Breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts’ (Thich Nath Hanh)

Tijdstip:

  • Telkens op dinsdagavond van 20u tot 21u15

Data:

  • Reeks van 13 groepslessen: 13/9 – 20/9 – 27/9 – 4/10 – 11/10 – 18/10 – 25/10 – 8/11 – 15/11 – 22/11 – 29/11 – 6/12 – 13/12/2022

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden gegeven bij Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs:

  • 182€ voor 13 lessen

Als je tijdig inschrijft, ben je zeker van je plaatsje in de volgende reeks.  Onze yogalessen zijn gewoonlijk volzet, met wachtlijst.

Je bent hartelijk welkom in onze mooie yogazaal, waar alles voorzien is om je optimaal te laten herademen en genieten van een deugddoende yogales.  Omdat we telkens met een andere insteek werken, kan je reeks na reeks gewoon verder meedoen.

Start gemist ?  Contacteer ons voor de instapmogelijkheden.

Dit kan je ook interesseren