Als je voor deze reeks inschrijft, krijg je er gratis 8 online lessen rond het thema Licht bovenop.
Gedurende 4 weken publiceren we hier elke week een yogasessie en een meditatie.

Yoga : evenwicht tussen lichaam en geest

We leven snel, doen honderd dingen tegelijkertijd.  Wanneer we dit té lang blijven doen, slagen we er niet meer in om onze gedachtenmolen uit te zetten, ook op de momenten dat we kunnen rusten.  We beginnen slecht te slapen of krijgen andere gezondheidsproblemen.  We voelen ons niet goed en raken uit balans.

Yoga is véél meer dan wat oefeningen doen of even onbeweeglijk zitten.  Het evenwicht tussen lichaam en geest dat yoga beoogt, is cruciaal voor een gezond en vervullend leven.

Yoga biedt eenvoudige, zeer doeltreffende technieken aan om te leren vertragen en te focussen. Zodat jij terug de baas wordt, en niet je monkey-mind.

In deze groepslessen yoga ligt het accent op mindful en vriendelijk aanwezig zijn bij je lichaam en je gedachten.  Dit brengt rust in je hoofd en stabiliteit in je leven.  Gaandeweg krijg je met yoga ook meer inzicht over wat écht belangrijk is in je leven en waar je beter geen energie meer in steekt.

Ervaring met yoga is welkom, maar niet nodig.  Hoewel yoga je wel soepeler maakt, hoef je dat ook niet te zijn voor onze yogalessen.  Start gemist ?  Contacteer ons voor de instapmogelijkheden.

‘Yoga takes you into the present moment, the only place where life exists’ (Yoga Sutra, Patañjali)

Data:

  • 8 groepslessen yoga ‘Rust in je hoofd‘ op woensdagavond telkens van 20u tot 21u15: 5/5/2021 – 12/5 – 19/5 – 26/5 – 2/6 – 9/6 – 16/6 – 23/6.

Locatie:

  • Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs: €96

  • Rust in je hoofd en innerlijke rust begint bij een rustgevende omgeving.  Daar zijn we met onze mooie yogaruimte en locatie alvast in geslaagd!

Dit kan je ook interesseren