Yoga groeplessen

Elke yogales bevat doorgaans een combinatie van staande, zittende en liggende yogaoefeningen (asana’s).  Er worden steeds voldoende observatie- en rustmomenten ingebouwd.

We besteden veel aandacht aan een diepere, juiste ademhaling en hiervoor reiken we je een hoop technieken aan. Soms eindigen we met een uitgebreide relaxatie of een bodyscan, op andere momenten doen we een klassieke ademhalingsoefening (pranayama), een visualisatie of een korte, zittende meditatie.

Bij Purusha zijn we gespecialiseerd in yogadocentenopleidingen, die wereldwijd erkend zijn (Yoga Alliance, Yoga Federatie en Europese Yoga Unie).  Je krijgt hier dus yoga van de docente van de docenten:)

Een overzicht van onze wekelijkse groepslessen:

Dinsdag

Yoga - Ademhaling

Van 20.00 tot 21.15 u. – voor iedereen

Woensdag

Yoga - Ontspannen

Van 10.00 tot 11.15 u. – voor iedereen 

Yoga - Rust in je hoofd

Van 20.00 tot 21.15 u. – voor iedereen

We respecteren de tijdelijke corona-veiligheidsmaatregelen en zorgen voor de nodige verluchting en ontsmetting van de ruimte.  De plaatsjes zijn beperkt tot max. 13 deelnemers.

Omdat we de lessen gaandeweg op- en uitbouwen, werken we met reeksen.  Je kan inschrijven voor een reeks van 10-13 lessen, of occasioneel voor een korter reeksje van 4-6 lessen als er een plaatsje vrij kwam.

Het thema van onze groepslessen verandert steeds.  Je kan dus met de volgende reeksen blijven meedoen.  Soepel zijn of al yoga gedaan hebben, hoeft niet.  Ook als je al (veel) ervaring hebt met yoga, ben je heel welkom.

‘The success of yoga must not be measured by how flexible your body becomes, but rather by how much it opens your heart.’ (T.K.V. Desikachar)

Welkom bij Purusha, gelegen op de grens van Londerzeel, Sint-Amands, Merchtem, Baasrode en Dendermonde.

Dit kan je ook interesseren