Na-opleidingen

Het behalen van het basisdiploma van yogadocent is geen eindbestemming op je yogapad.  Je kan bij en met ons verbonden blijven met de yogastroom in de vorm van een verdiepingsopleiding, een na-opleiding, seminarie en/of een zomerstage.

Zowel wanneer je pas afgestudeerd bent als yogadocent als wanneer je al geruime tijd yogales geeft, is een na-opleiding een goed idee.  Het is een manier om te herbronnen, bij te tanken en nieuwe voeding te krijgen.  

Deze bijkomende opleidingen, stages en seminaries zijn bestemd voor al wie een yogadiploma bezit van 200, 300 of 500 uren van de Yoga Alliance of de YFN.  

Wij zijn bezig met het registreren van onze Purusha yogaschool als continuing education provider van de Yoga Alliance.  Meer info volgt binnenkort.

Een videootje van ons Kena Upanishad seminarie met Radha Sundararajan in mei 2019 waar we een 40-tal yogi’s van overal uit Europa en alle hoeken van ons land mochten verwelkomen: 

Geplande specialisaties:

  • Driejarige bijscholing Yoga Sutra van Patañjali, hoofdstuk 3 en 4 (start november 2021, met telkens 4 wekends per jaar)
  • Herfststage Vedic chant met gastdocente Nuria Vinyals uit Barcelona (oktober 2022)
  • Vijfdaagse zomerstage Relaxatie en Meditatie (zomer 2022)

Voor info hierover kan je een mailtje sturen naar greet@purusha.be .  Gelieve te noteren dat je plaatsje pas gereserveerd is na ontvangst van je betaling van het lesgeld.

“Begin then verify, again begin then verify……

Sri T. Krishnamacharya