Studenten vertellen

Zeer tevreden

“Ik ben zeer tevreden over alle onderdelen van deze opleiding.  De combinatie van de theorie, workshops en praktijk die mooi afgewisseld worden, houden het extra boeiend en makkelijk om te blijven volgen.”

(Sandy, Antwerpen)
Purusha Yoga docentenopleiding - zaal

Beste cursusmateriaal en sfeer ooit

“Ik heb veel waardering voor hoe deze cursus op een gestructureerde en duidelijke manier op papier gezet is.  Ik waardeer de openheid, eerlijkheid die er in de groep heerst, zowel van de studenten als van de docente.”

(Marleen, Brugge)
Purusha Yoga docentenopleiding - verkrijg de kennis om te geven.

Ik kijk uit naar elk yogaweekend

“Ik vind zowel de filosofie en de studie van de houdingen als het chanten fijn en ik kijk uit naar elk volgend yogaweekend.  Het meest van al apprecieer ik de grote, brede kennis die hier aangeboden wordt en de aanspreekbaarheid van Greet”.

(Kristel, Dendermonde)

Unieke yogalessen

“Vorige week kreeg ik een heel mooi compliment in mijn yogalessen van een deelneemster die zei : Deze yogalessen hebben iets speciaals, een harmonie die ik nergens anders tegengekomen ben. Ze hebben een meerwaarde die ze absoluut uniek maakt.”

(Isabel, Sint-Amands)

Yoga wordt hier echt toegepast

“Ik ben erg blij met de manier waarop deze opleiding gegeven wordt : met een kritische blik en een respectvol bevragen van de geziene thema’s.  We worden voorbereid om autonoom en verantwoordelijk te leren denken en handelen met het oog op het geven van yoga.”

(Susy, Waasmunster)

Topkwaliteit

“Deze opleiding is topkwaliteit.  De studie van de Yoga Sutra-s  bijvoorbeeld blijft me maar stof tot nadenken geven, kleurt mijn dagelijks leven.  Zowel de didactiek als het didactisch materiaal met het leerplatform zijn top !”

(Anneke, Sinaai)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Verankeren

Ik ben zeer tevreden over de opleiding tot yogadocent die ik bij Purusha gevolgd heb. Zowel persoonlijk als professioneel heb ik er veel aan gehad. De manier waarop de opleiding is opgebouwd en gespreid over de tijd, geeft je de kans om je het geleerde eigen te maken en te verankeren op een haalbare en tegelijkertijd duurzame manier. De mooie, serene locatie is een fijne bonus.

(Kirsten, Mortsel)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Fijn landen

Het is steeds fijn landen bij Purusha. Voor zowel de wekelijkse yoga sessies als de individuele Reiki sessies.
De yogadocent opleiding is van hoge kwaliteit.
Dankbaar dat ik mijn Yogadocent opleiding bij Greet heb kunnen volgen.

(Désirée, Baasrode)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Levenslang meedragen

Zeer tevreden over de ervaringen die ik bij Purusha heb mogen meemaken. Zowel de yogasessies als de yogadocentenopleiding in zijn totaliteit zijn van grote kwaliteit. Uitgebreide benadering, een zeer fijne verrijking die je levenslang zal meedragen, veel zaadjes geplant, uitkijkend naar vervolgontmoetingen.

(Sophie, Mechelen)

Uniek, avontuurlijk en intens parcours

Ik heb net mijn 4-jarige opleiding tot yoga-docente afgerond. Het was een uniek, avontuurlijk en intens parcours waarbij ik meerdere keren mezelf tegenkwam, maar telkens ook werd opgelift door de steun van medestudenten en de goede zorgen van Purusha-docente Greet die met hart en ziel haar kennis en wijsheid deelt. Dankbaar voor de uitgebreide leerstof over de yoga-filosofie, studie van asana’s en pranayama-technieken in een prachtig kader van rust, harmonie en groen 🙏

(Elly, Antwerpen)

Cruciaal voor yogadocenten

Ik volgde bij Greet de yogadocentenopleiding en kan het iedereen aanbevelen! Je krijgt een schat aan informatie van yogafilosofie, anatomie, tot het bestuderen van yogahoudingen! Ook hoe je op een verantwoorde manier les geeft en lessen opmaakt komt uitgebreid aan bod. De perfecte mix tussen theorie en praktijk aangeboden in een rustgevende omgeving! Deze opleiding is niet alleen cruciaal voor yogadocenten, maar ook een meerwaarde voor je persoonlijke ontwikkeling! Een echte aanrader dus!

(Vanessa, Overijse)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Een gedachte van dankbaarheid

Nog een mooie gedachte wou ik sturen van dank…
Momenteel blader ik in jouw cursus want ik start met het geven van 
yogalessen😋.  Ik besef dat we heel wat stof, theorie, tips, suggestie’s…. meekregen bij jou.
Het is meer dan de moeite om dit nu te herhalen en langzaam te integreren.
Yoga is een levenswerk, en herhaling is voor mij nodig.
Dat deed jij ook in de opleiding, het herhalen …in een gemoedelijke 
sfeer…opbouwen.  Daarom stuur ik vandaag een gedachte van dankbaarheid naar jou

(Hilde, Antwerpen)

Ik kan amper wachten

Amaai Greet, ik wou toch nog eens zeggen dat ik zoooooo dankbaar ben en zooooo gelukkig na dit yogaweekend! Deze docentenopleiding, dit is volledig het pad en de richting die ik uit wou! Ik kan amper wachten tot het volgende weekend😂😘.

(Katleen, Antwerpen)

Een echte aanrader

Deze yoga opleiding is top.  Greet beheerst de materie voor meer dan 100% en deelt haar kennis op een heel gestructureerde, onderbouwde manier.  Een echte aanrader!

(Fie, Ramsdonk)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Andere wegen geopend

Het is een opleiding met véél kwaliteit die ik zeker aanbeveel.  Ze heeft me veel bewuster gemaakt en andere wegen geopend in mijn leven.

(Tineke, Zele)

Geleidelijk aan onderdompelen

Zeer positieve ervaring door de volledigheid van de cursus, de respectvolle houding voor ieders eigenheid, het ons geleidelijk aan onderdompelen in de yoga filosofie en natuurlijk de zalige omgeving.

(Griet, Gentbrugge)

Duurzame opleiding

De inhoud en aanpak van de opleiding zijn super!  Kwalitatief duurzame opleiding op een locatie die yoga uitstraalt en help te internaliseren.

(Sofie, Opwijk)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Voor altijd

Deze yoga opleiding heeft mij nu al het mooiste gegeven wat het had kunnen doen. Zo een mooie, warme groep. Ik ben zo, zo dankbaar.  Ik heb mede dankzij deze opleiding dingen kunnen toelaten die ik ervoor niet kon, beslissingen kunnen nemen in teken van mijn gezondheid. Dankjewel Greet voor de oh zo leerrijke (levens)lessen. Die neem ik sowieso voor altijd mee.

(Sarah, Overijse)

Geeft vertrouwen

Ik ben heel dankbaar voor alle waardevolle informatie die ik hier gekregen heb.  We kregen hier een heel stevige basis en dit geeft vertrouwen om met deze opgedane kennis voor een groep te staan.

(Ellen, Dendermonde)

Praktische, didactische tips

Dit is een heel diepgaande opleiding, nuttige opdrachten en veel praktische, didactische tips.  Tot in de verdiepingsopleiding!

(Sarah, Sint-Katelijne-Waver)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Een verrijking van je leven.

Een uitnodiging om jezef te herontdekken.  Een uitdaging om verder te reiken dan jezelf vermoedde.  Een verrijking van je leven.

(Nancy, Mechelen)

Indrukwekkend

Ik vond het een indrukwekkende opleiding, heel volledig, heel interessant.  Het is een begin geworden voor mijn eigen persoonlijke yogapad, juist omdat het zoveel tools heeft gegeven.  Ik ben heel dankbaar voor alle (levens)lessen die ik dankzij deze opleiding heb geleerd.

(Claudia, Lebbeke)

Onwaarschijnlijk interessant

De opleiding geeft je een zeer volledig beeld van alle yoga aspecten en laat je vooral groeien op je eigen yogapad.  Onvermijdelijk wordt yoga een deel van je leven, je voelt het in je dagelijkse leven en in je persoonlijk groeiproces.  Bedankt voor deze onwaarschijnlijk interessante yoga opleiding! 

(Wenke, Mechelen)
Purusha Yoga docentenopleiding - een cadeau aan jezelf en anderen

Een schat

In de opleiding ontdekte ik een schat aan informatie, kennis, inzichten over yoga die ik de rest van mijn leven zal meedragen.  Dank je!

(Silvia, Haacht)