Voor wie is de opleiding Yogadocent(e) 300 uur bedoeld ?

De 300 uren YA Verdiepingsopleiding biedt, zoals de naam het al aangeeft, een bijkomende verdieping en integratie van de filosofische concepten en technieken van yoga.  Ook tijdens de yogapraktijken tijden de opleiding werken we meer in de diepte, naar interiorisatie en ontdekking van onze rijke innerlijke wereld toe.

Deze opleiding biedt een waardevolle ondersteuning als je, na het afronden van de 200 uren Basisopleiding, reeds les geeft.  Je kan er namelijk terecht met al je vragen omtrent het lesgeven van yoga, en natuurlijk eveneens voor extra begeleiding op je yogapad.

Ook als je gewoon geïnteresseerd bent in yoga, zonder te willen doceren, is deze opleiding een uitgelezen kans om contact te houden met de rijke kennis van de klassieke yogateksten en bijvoorbeeld je kennis over (levens)energie, beheersing van de zintuigen en meditatie te verdiepen.

Dat alles in een mooie omgeving, waar je tot rust kan komen en herbronnen, te midden van leuke en interessante mensen.

De 300 uren Verdiepingsopleiding is open voor cursisten die reeds het 200u certificaat behaalde bij Purusha of een andere school van de Yoga Alliance.

Heb je nog vragen of bedenkingen?  Omdat we liever op maat werken, hebben we geen infodagen.  Je bent van harte welkom bij ons voor een persoonlijk, vrijblijvend kennismakingsgesprek.