Yoga : evenwicht tussen lichaam en geest

We leven snel, doen honderd dingen tegelijkertijd.  Wanneer we dit té lang blijven doen, slagen we er niet meer in om onze gedachtenmolen uit te zetten, ook op de momenten dat we kunnen rusten.  We beginnen slecht te slapen of krijgen andere gezondheidsproblemen.  We voelen ons niet goed en raken uit balans.

Yoga is véél meer dan wat oefeningen doen of even onbeweeglijk zitten.  Het evenwicht tussen lichaam en geest dat yoga beoogt, is cruciaal voor een gezond en vervullend leven.

Yoga biedt eenvoudige, zeer doeltreffende technieken aan om te leren vertragen en te focussen. Zodat jij terug de baas wordt, en niet je monkey-mind.

De groepslessen ‘Yoga – rust in je hoofd’ gaan door op woensdagavond van 20u tot 21u15.

In deze groepslessen yoga ligt het accent op mindful en vriendelijk aanwezig zijn bij je lichaam, je gedachten en je emoties.  Dit brengt rust in je hoofd en stabiliteit in je leven.  Wat je op je yogamatje oefent en ervaart, kan zich verder ontvouwen in je dagelijkse leven.

Aan het einde van de les is er telkens een begeleid meditatiemoment en een korte eindonspanning.

Ervaring met yoga is welkom, maar niet nodig.  Hoewel yoga je wel soepeler maakt, hoef je dat ook niet te zijn voor onze yogalessen.  Start gemist ?  Contacteer ons voor de instapmogelijkheden.

‘Yoga takes you into the present moment, the only place where life exists’ (Yoga Sutra, Patañjali)

Tijdstip:

  • Telkens op woensdagavond van 20u tot 21u15

Data:

  • Reeks van 10 groepslessen: 19/4 – 26/4 – 3/5 – 10/5 – 17/5 – 24/5 – 7/6 – 14/6 – 21/6 – 28/6/2023

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden gegeven bij Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs:

  • 140€ voor 10 lessen

Als je tijdig inschrijft ben je zeker van je plaatsje en heb je voorrang om in te schrijven voor een volgende reeks.  Onze yogalessen zijn gewoonlijk volzet, met wachtlijst.

De thema’s van onze yogareeksen variëren.  Je kan dus reeks na reeks gewoon verder meedoen.

Onze mooie yogazaal werd speciaal ingericht om je helemaal tot rust te laten komen.  Bij het buitenstappen kan je nog even nagenieten van het gezang van de vogeltjes en de gezonde boslucht.

Ceci peut vous intéresser également