Cursus Executive Storytelling

Goede leiders weten hun teams te enthousiasmeren. Goede sprekers boeien hun publiek. Goede verkopers laten hun klanten dromen. Goede woordvoerders brengen hun verhaal als geen ander. Hoe doen ze dat toch?

 

Allemaal slagen ze er in de aandacht van hun publiek intens en blijvend te behouden. Executive Storytelling is hun geheim. Executive Storytelling is een vaardigheid die sommigen gewoon hebben. Zij hebben geluk. De meeste mensen moeten de vaardigheid leren.

Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business

Purusha Business heeft een cursus Executive Storytelling gebouwd – een opleiding voor professionals die meer impact willen hebben.

Je leert je verhaal brengen in 20 seconden, in enkele minuten, in een kwartier. Korter is moeilijker. Daarom praten veel mensen vaak te lang (zonder dat iemand nog naar ze luistert).

Je werkt in stappen (klik op elke titel voor meer details):

Er wordt gewerkt in kleine groepen van 3 tot 6 deelnemers omdat het een doe-cursus is met veel praktijk om de theorie toe te passen.

We geven de cursussen het vaakst aan groepen cursisten van hetzelfde bedrijf. En af en toe richten we ook een een Open Opleiding in, waar iedereen individueel voor kan inschrijven.

Voor wie de cursus bedoeld is? Voor iedereen die een verhaal wil vertellen dat moet blijven plakken. Of het nu is bij klanten, bij teams, bij partners, bij het grote publiek, bij je baas of wie je doelgroep ook mag zijn.

Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business
Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business

De cursus wordt gegeven door Marc Lambotte, die doorheen zijn lange carrière executive storytelling gebruikt heeft om anderen te begeesteren. Wie hem ooit aan het werk zag, weet dat hij een volbloed storyteller is.

 

Maar Marc is meer dan “enkel” een succesvol zakenman. Hij gaf jaren les. Zowel aan kinderen als aan volwassenen. Verhalen vertellen aan kinderen is overigens veel moeilijker dan aan volwassenen. Zij hebben niet het geduld om beleefd te wachten tot het vervelende uurtje voorbij is 🙂

Je krijgt dus les van iemand die jarenlang belangrijke organisaties leidde als CEO en als bestuurder. Je krijgt bovendien les van iemand met een degelijke didactische vorming. En je krijgt les van iemand die zelf letterlijk honderden presentaties gaf, evenementen aan elkaar praatte, debatten leidde, interviews gaf, interviews afnam en ga zo maar door. Allemaal in prima Nederlands, Frans en Engels. Marc Lambotte verenigt dat allemaal in 1 persoon. Wie doet beter? 🙂 

Studenten vertellen over hun ervaring.

Eerder moeten doen

“Dit was eigenlijk iets dat ik eigenlijk al veel eerder had moeten doen en waar ik heel veel inspiratie uit put voor mijn dagelijks werk.”

Frederik Meulewaeter, Manager External Communications, Agoria

Onschatbaar waardevol

“ ‘Wat is je doel en wat wil je dat bij de mensen blijft plakken?’ Het zou dé levensvraag bij uitstek kunnen zijn, de vraag op zich is toepasbaar op elk gebied in het leven. Maar al zeker bij elke presentatie die je doet, bij elke gelegenheid waar je het woord neemt. Daarbij stilstaan en er ook nog eens het juiste smoel bij maken, dat is wat ik vooral uit deze onschatbaar waardevolle opleiding meeneem.”

Nathalie Delporte, Program Manager, NRJ België

Alles zelf ervaren

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk was perfect. Je leert het best door alles zelf te doen en te ervaren. Omdat je in een kleine groep werkt, leer je ook veel sneller dan het geval zou zijn in een grote groep.”

Thierry Garritsen, Project Manager, Cyclops

Focus

“Marc brengt op een zeer ‘belevende’ manier de workshop waardoor je je focus voor 100% houdt, want je wil geen enkel verhaaltje in zijn verhaal missen”

Lode Peeters, CEO, Tobania

Op het lijf geschreven

“Een tweedaagse opleiding die me op het lijf geschreven was.

Ik ben nog nooit zo moe geweest na een opleiding, but it was worth it! 😅.”

Lees het volledige commentaar op LinkedIn door hier te klikken.

Helena Das, Marketing Manager, Dilaco.

Expert

“Marc is een expert in Public Speaking . Hij beheerst Video als medium als geen ander.”

 

Luc Vanbecelaere, Business Unit Manager, Tobania 

Leerrijk & hands-on

“Bedankt voor de zéér leerrijke & hands-on training.”

Lees het volledige commentaar op LinkedIn door hier te klikken.

Ramses De Weerdt, Global Product Manager Services, Barco

Genoten

“Heel erg van genoten. Didactisch heel goed : vooraf de theorie en tijdens de 2 dagen heel veel praktijk laat je toe de materie goed te begrijpen en al een eerste voeling ermee te krijgen, zowel met de theorie als de verschillende tools. Kleinere groepen laten toe om persoonlijke tips te krijgen wat heel waardevol is.
Marc, jij ‘leeft’ de materie wat fijn is om te zien en te horen. Dankjewel.”

Els Vermeir, Coach & Yoga Teacher, b.MORE.you

Heerlijke, inspirerende training

“Ik geef al meer dan 40 jaar les. Ik ben al +25 jaar trainer en krijg veel goede feedback. Toch leerde ik heel wat bij op twee dagen in een ‘beginners’training public speaking bij Marc Lambotte. Simpele (?) inzichten die een groot verschil maken en die je door de vele oefeningen meteen kunt integreren. Bovendien was elke minuut boeiend. Heerlijke, inspirerende training!”

Erwin Tielemans, Bestuurder, Human Matters

Gewicht in goud waard

“De tips en tricks die je meekrijgt tijdens de sessies ‘Executive Storytelling’ van Purusha zijn hun gewicht in goud waard. Dat de trainingen gegeven worden door één van de allerbeste public speakers in België, is daar niet vreemd aan.”

Frederik Tibau, Expert Digital Innovation & Growth, Agoria

Ik wil deze opleiding absoluut aan iedereen aanraden.

“Alles klopte gewoon: de content was to the point, het lesmateriaal was tot in de puntjes voorbereid, zeer regelmatig waren er praktijkmomenten om de theorie om te zetten in de praktijk, de gedrevenheid en het enthousiasme van Marc om zijn ervaring over te brengen waren super, het studiomateriaal erg professioneel en de locatie…. die moet je zelf komen ontdekken.

Marc, ik wil je bij deze nog eens hartelijk danken, ik heb er veel aan gehad en heb een aantal onbewuste automatismen leren uitschakelen. Het was een heel intensieve 2-daagse, prachtige ervaring!”

Ann Cattelain, CEO, Federgon

Bedrijfsleiders vertellen over Marc Lambotte als communicator.

5 korte videoclips met belangrijke antwoorden

 

Waarover gaat Executive Storytelling eigenlijk?

Waarom lijkt ik geen vorderingen te maken ondanks alle cursussen die ik volg?

Wie kan welke vooruitgang verwachten?

Hoe ziet mijn leerpad er uit?

Hoe kies ik een geschikte lesgever?

Cliquez ici pour les clips en Français.

Click here for English clips.

Zullen we even praten over een opleiding voor je collega’s?

 

Zullen we even bekijken hoe we jouw team meer impact kunnen laten hebben dank zij Executive Storytelling? Laat hier je gegevens achter en je wordt  snel gecontacteerd.

Dit kan je ook interesseren