Je kunt “Bewust Kunnen” en “Consciously Mastering Skills” kopen door op de afbeeldingen te klikken.

Cursus Executive Storytelling

Goede leiders weten hun teams te enthousiasmeren. Goede sprekers boeien hun publiek. Goede verkopers laten hun klanten dromen. Goede woordvoerders brengen hun verhaal als geen ander. Hoe doen ze dat toch?

 

Allemaal slagen ze er in de aandacht van hun publiek intens en blijvend te behouden. Executive Storytelling is hun geheim. Executive Storytelling is een vaardigheid die sommigen gewoon hebben. Zij hebben geluk. De meeste mensen moeten de vaardigheid leren.

Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business

Purusha Business heeft een cursus Executive Storytelling gebouwd – een opleiding voor professionals die meer impact willen hebben.

Je leert je verhaal brengen in 20 seconden, in enkele minuten, in een kwartier. Korter is moeilijker. Daarom praten veel mensen vaak te lang (zonder dat iemand nog naar ze luistert).

Je werkt in stappen (klik op elke titel voor meer details):

Er wordt gewerkt in kleine groepen van 3 tot 6 deelnemers omdat het een doe-cursus is met veel praktijk om de theorie toe te passen.

We geven de cursussen aan groepen cursisten van hetzelfde bedrijf of dezelfde organisatie (bijvoorbeeld een vereniging van bedrijven). De opleiding heeft op die manier ook een sterk team building effect. 

Voor wie de cursus bedoeld is? Voor iedereen die een verhaal wil vertellen dat moet blijven plakken. Of het nu is bij klanten, bij teams, bij partners, bij het grote publiek, bij je baas of wie je doelgroep ook mag zijn.

Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business
Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business

De cursus wordt gegeven door Marc Lambotte, die doorheen zijn lange carrière executive storytelling gebruikt heeft om anderen te begeesteren. Wie hem ooit aan het werk zag, weet dat hij een volbloed storyteller is.

 

Maar Marc is meer dan “enkel” een succesvol zakenman. Hij gaf jaren les. Zowel aan kinderen als aan volwassenen. Verhalen vertellen aan kinderen is overigens veel moeilijker dan aan volwassenen. Zij hebben niet het geduld om beleefd te wachten tot het vervelende uurtje voorbij is 🙂

Je krijgt dus les van iemand die jarenlang belangrijke organisaties leidde als CEO en als bestuurder. Je krijgt bovendien les van iemand met een degelijke didactische vorming. En je krijgt les van iemand die zelf letterlijk honderden presentaties gaf, evenementen aan elkaar praatte, debatten leidde, interviews gaf, interviews afnam en ga zo maar door. Allemaal in prima Nederlands, Frans en Engels. Marc Lambotte verenigt dat allemaal in 1 persoon. Wie doet beter? 🙂 

Studenten vertellen over hun ervaring.

Onschatbaar waardevol

“ ‘Wat is je doel en wat wil je dat bij de mensen blijft plakken?’ Het zou dé levensvraag bij uitstek kunnen zijn, de vraag op zich is toepasbaar op elk gebied in het leven. Maar al zeker bij elke presentatie die je doet, bij elke gelegenheid waar je het woord neemt. Daarbij stilstaan en er ook nog eens het juiste smoel bij maken, dat is wat ik vooral uit deze onschatbaar waardevolle opleiding meeneem.”

Nathalie Delporte, Voice-over, podcast producer, (radio)host 

Game-changer

“De Executive Storytelling cursus was een absolute game-changer voor mijn professionele ontwikkeling. Dankzij de expertise en de passie van de lesgever werd dit een diepgaande leerervaring.

De praktijkgerichte oefeningen waren niet alleen bijzonder leerzaam, maar ook erg inspirerend, waardoor ik de kunst van het verhalen. Vertellen met veel meer vertrouwen kan toepassen in mijn werk.

Ik kan deze cursus aan iedereen aanbevelen die zijn vaardigheden van storytelling naar een hoger niveau wil tillen.”

Hannah Spaepen, CEO, Glowi

Focus

“Marc brengt op een zeer ‘belevende’ manier de workshop waardoor je je focus voor 100% houdt, want je wil geen enkel verhaaltje in zijn verhaal missen”

Lode Peeters, CEO

Kunst

“Speciale dank ook aan Purusha Academy: de kunst van spreken en vertellen!”

Els Lagrou, Expert financiële geletterdheid en educatie, Dagelijks Geld

Blijvende indruk

“Deze cursus heeft een blijvende indruk achtergelaten. Ik ben mij veel bewuster van het effect van mijn houding, bewegingen, stemgebruik en pauzes. De cursus heeft mij een heel aantal tool gegeven waarmee ik nu aan de slag kan gaan om mijn impact te kunnen vergroten in mijn communicatie.”

Cindy Stalmans, Country Counsel BeLux – Benelux Legal Cluster Lead – Global Large Format GTM Counsel, HP

Ik wil deze opleiding absoluut aan iedereen aanraden.

“Alles klopte gewoon: de content was to the point, het lesmateriaal was tot in de puntjes voorbereid, zeer regelmatig waren er praktijkmomenten om de theorie om te zetten in de praktijk, de gedrevenheid en het enthousiasme van Marc om zijn ervaring over te brengen waren super, het studiomateriaal erg professioneel en de locatie…. die moet je zelf komen ontdekken.

Marc, ik wil je bij deze nog eens hartelijk danken, ik heb er veel aan gehad en heb een aantal onbewuste automatismen leren uitschakelen. Het was een heel intensieve 2-daagse, prachtige ervaring!”

Ann Cattelain, CEO, Federgon

Hoge verwachtingen

“Ik had hoge verwachtingen van de opleiding en ben met een voldaan gevoel huiswaarts gekeerd. Het is duidelijk dat er goed is nagedacht over de aanpak, afwisseling van inhoud en oefeningen,… Ieder aspect had een functioneel doel. Tot in de puntjes uitgewerkt!”

Thomas Van Gremberghe, Company Lawyer, Agoria

Van... naar...

“Executive Storytelling, van angstdroom naar een fijne belevenis!”

Alexander Reuvekamp, Senior Finance Manager, HP 

Kleine en veilige groep

De opzet met de kleine en veilige groep creëert de ideale omgeving voor een groot leermoment. Ik kreeg er de belangrijke tijd om te kunnen experimenteren in een variatie van oefeningen waarin ik mezelf leerde zien en horen als wie ik ben aan de andere zijde van de zaal of camera. Welke ook de impact is die je wel dacht te hebben, maar eigenlijk niet hebt gecreëerd. En dan, vooral via veilig vallen en opstaan leren, heel veel leren en verbeteren dank zij de directe eerlijke en respectvolle feedback van Marc en de groep. Top opleiding!

Günther Lemmens, Practice Lead Agile Coaches, Wemanity

Een absolute must

“Emoties, impact en aanpak, dit alles krijg je mee uit deze opleiding. Of je nu voor een grote zaal of tijdens een gewone meeting jouw verhaal overtuigend wenst over te brengen, Marc slaagt er in om je geleidelijk aan uit je comfortzone te halen om je publiek mee te krijgen. Niet enkel met een pak nuttige tips en tricks maar vooral door je dit te laten ervaren. Een absolute must!”

Ferdinand Casier, Business Group Leader Digital, Agoria

Puissante

“N’ayez pas de doute, cette formation est puissante et vous aidera à vous améliorer significativement, et ce en 2 jours. Je la recommande vivement!”

Damien Robben, Benelux Cluster Category Manager Personal Systems, HP

Makkelijker mijn doelen bereiken

“ ‘Een boodschap duidelijk brengen en ervoor zorgen dat je je doel bereikt’. Het lijkt allemaal zo eenvoudig en toch gaat dit zo vaak mis… Een goed idee en toch had niemand het precies begrepen? Ik ben er zeker van dat deze 2 dagen intensief werken met Marc om de technieken niet alleen te kennen, maar ook echt te integreren, mij erg zullen helpen om in de toekomst makkelijker mijn doelen te bereiken.”

Kevin Poelmans, Business Group Leader Manufacturig, Agoria

I can only recommend it

“This was one of the (maybe even THE) best training experiences I had so far and I can only recommend it to everyone in consulting or sales.”

Read the full comment on LinkedIn by clicking here.

Gunter Jacques, Business Leader, Wemanity

Alles zelf ervaren

“Het evenwicht tussen theorie en praktijk was perfect. Je leert het best door alles zelf te doen en te ervaren. Omdat je in een kleine groep werkt, leer je ook veel sneller dan het geval zou zijn in een grote groep.”

Thierry Garritsen, Project Engineer, Cyclops

Op het lijf geschreven

“Een tweedaagse opleiding die me op het lijf geschreven was.

Ik ben nog nooit zo moe geweest na een opleiding, but it was worth it! 😅.”

Lees het volledige commentaar op LinkedIn door hier te klikken.

Helena Das, BDM Marketing, TD SYNNEX

Een eyeopener

Een echte eyeopener. Zeer waardevolle inzichten om verder te groeien.

Joris Vanhee, Aruba Category Manager, HPE

Eerder moeten doen

“Dit was eigenlijk iets dat ik eigenlijk al veel eerder had moeten doen en waar ik heel veel inspiratie uit put voor mijn dagelijks werk.”

Frederik Meulewaeter, Director Communications & Public Affairs, Boerenbond

Expert

“Marc is een expert in Public Speaking . Hij beheerst Video als medium als geen ander.”

 

Luc Vanbecelaere, Business Unit Manager, Tobania 

Leerrijk & hands-on

“Bedankt voor de zéér leerrijke & hands-on training.”

Lees het volledige commentaar op LinkedIn door hier te klikken.

Ramses De Weerdt, Global Product Manager Services, Barco

Genoten

“Heel erg van genoten. Didactisch heel goed : vooraf de theorie en tijdens de 2 dagen heel veel praktijk laat je toe de materie goed te begrijpen en al een eerste voeling ermee te krijgen, zowel met de theorie als de verschillende tools. Kleinere groepen laten toe om persoonlijke tips te krijgen wat heel waardevol is.
Marc, jij ‘leeft’ de materie wat fijn is om te zien en te horen. Dankjewel.”

Els Vermeir, Coach & Yoga Teacher, b.MORE.you

Heerlijke, inspirerende training

“Ik geef al meer dan 40 jaar les. Ik ben al +25 jaar trainer en krijg veel goede feedback. Toch leerde ik heel wat bij op twee dagen in een ‘beginners’training public speaking bij Marc Lambotte. Simpele (?) inzichten die een groot verschil maken en die je door de vele oefeningen meteen kunt integreren. Bovendien was elke minuut boeiend. Heerlijke, inspirerende training!”

Erwin Tielemans, Bestuurder, Human Matters

Gewicht in goud waard

“De tips en tricks die je meekrijgt tijdens de sessies ‘Executive Storytelling’ van Purusha zijn hun gewicht in goud waard. Dat de trainingen gegeven worden door één van de allerbeste public speakers in België, is daar niet vreemd aan.”

Frederik Tibau, Expert Digital Innovation & Growth, Agoria

Geweldige ervaring

Enorm leerrijke opleiding, gebracht door iemand met zeer veel kennis én passie! Een geweldige ervaring!

Karolien Bollen, Events & Communication Coordinator, ADM

Gepolijst

“Soms hoor ik dat ik een bepaalde naturel heb om voor de camera te spreken maar tijdens deze tweedaagse werd deze aanleg verder gepolijst tot een echte troef! Met vallen en opstaan, word je bij elke presentatie en oefening beter en daarvoor doen we het uiteindelijk! Merci Marc, merci Purusha!”

Fabienne Martin, Expert People & Organization, Agoria

Bedrijfsleiders vertellen over Marc Lambotte als communicator.

(Klik op de foto om de video te bekijken)

4 korte videoclips met belangrijke antwoorden

 

Waarover gaat Executive Storytelling eigenlijk?

Waarom lijkt ik geen vorderingen te maken ondanks alle cursussen die ik volg?

Wie kan welke vooruitgang verwachten?

Hoe kies ik een geschikte lesgever?

Zullen we even praten over een opleiding voor je collega’s?

 

Zullen we even bekijken hoe we jouw team meer impact kunnen laten hebben dank zij Executive Storytelling? Laat hier je gegevens achter en je wordt  snel gecontacteerd.

Dit kan je ook interesseren