Cursus Story Telling

Goede leiders weten hun teams te enthousiasmeren. Goed sprekers boeien hun publiek. Goede verkopers laten hun klanten dromen. Goede woordvoerders brengen hun verhaal als geen ander. Hoe doen ze dat toch?

 

Allemaal slagen ze er in de aandacht van hun publiek intens en blijvend te behouden. Story Telling is hun geheim. Story Telling is een vaardigheid die sommigen gewoon hebben. Zij hebben geluk. De meeste mensen moeten de vaardigheid leren. 

Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business

Purusha Business heeft een cursus Story Telling gebouwd – een opleiding voor professionals die meer impact willen hebben.

De cursus bestaat uit 4 basismodules van elk een halve dag. Je leert er hoe je het verhaal bouwt en hoe je het brengt. Je oefent met teksten, met presentaties, met video, tijdens interviews en ga zo maar door.

Je leert je verhaal brengen op 20 seconden, op enkele minuten, op 10 minuten. Korter is moeilijker. Daarom praten veel mensen vaak te lang (zonder dat iemand nog naar ze luistert).

Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers omdat het een doe-cursus is met veel praktijk om de theorie toe te passen.

 

Voor wie de cursus bedoeld is? Voor iedereen die een verhaal moet vertellen dat moet blijven plakken. Of het nu is bij klanten, bij teams, bij partners, bij het grote publiek, of wie je doelgroep ook mag zijn.

Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business
Marc Lambotte - Story telling - Purusha Business

De cursus wordt gegeven door Marc Lambotte, die doorheen zijn lange carrière story telling gebruikt heeft om anderen te begeesteren. Wie hem ooit aan het werk zag, weet dat hij een volbloed story teller is.

 

Maar Marc is meer dan dat. Hij gaf jaren les. Zowel aan kinderen als aan volwassenen. Verhalen vertellen aan kinderen is overigens veel moeilijker dan aan volwassenen. Zij hebben niet het geduld om beleefd te wachten tot het vervelende uurtje voorbij is 🙂

Even praten?

 

Zullen we even bekijken hoe we jouw team meer impact kunnen laten hebben dank zij Story Telling? Laat hier je gegevens achter en je wordt  snel gecontacteerd.

Dit kan je ook interesseren

Copyright Purusha bv