Zoals de ademhaling beweegt, zo beweegt de geest 

Oeps… deze les is volzet. Misschien is online yoga wat voor je.
Klik hier voor meer informatie.

Dit is een bekende quote uit een klassieke yogatekst, de Hatha Yoga Pradipika.  Waarschijnlijk heb je zelf ook al ondervonden dat je ademhaling verandert naargelang je rustig of gestresseerd bent.

De ademhaling wordt terecht de belangrijkste pijler van yoga en van het leven genoemd.  Een diepere ademhaling is het toegangskaartje voor een betere gezondheid, zowel fysiek als mentaal.

In de lessen ‘Yoga ademhaling’ ligt het accent op dieper en juister ademhalen.  We laten je stapsgewijs kennis maken met een aantal klassieke ademhalingstechnieken, die je gemakkelijk overal kan toepassen.

Elke les is een combinatie van toegankelijke yogahoudingen, relaxatie-,  aandachts- en meditatiemomenten, afgestemd op het thema van de reeks.

‘Breath is the bridge which connects life to consciousness, which unites your body to your thoughts’ (Thich Nath Hanh)

Data: 

  • 12 groepslessen ‘Yoga ademhaling’ op dinsdagavond telkens van 20u tot 21u15: 15/9 – 22/9 – 29/9 – 6/10 – 13/10 – 20/10 – 27/10 – 10/11 – 17/11 – 24/11 – 1/12 – 8/12/2020

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden gegeven bij Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs: €144

  • Je bent hartelijk welkom in onze mooie yogazaal, waar alles voorzien is om je optimaal te laten herademen en genieten van een deugddoende yogales.  Omdat we telkens met een andere insteek werken, kan je reeks na reeks gewoon verder meedoen.

Dit kan je ook interesseren