Fysiek en mentaal ontspannen met yoga

Oeps… deze les is volzet. Misschien is online yoga wat voor je.
Klik hier voor meer informatie.

Ons leven is hectisch en druk.  Het tempo van onze maatschappij ligt hoog. Zoveel te doen  …. vaak hollen we maar verder op automatische piloot en helaas gaan we dan over onze grenzen, met allerhande gezondheidsklachten tot gevolg.

Af en toe bewust stil blijven staan en tot rust komen is essentieel voor onze gezondheid.

In de lessen ‘Yoga relaxatie’ ligt de focus op tot rust komen en onnodige spanningen loslaten.  Yoga beschikt over een brede verzameling tools om je diep te laten ontspannen.  We doen zachte yogahoudingen en aan het einde van de les is er een wat langere, geleide, super-deugddoende relaxatie.

Ervaring met yoga is welkom, maar is niet nodig.  Als er nog plaats is, kan je instappen.  Contacteer ons voor de mogelijkheden.

‘Tension is who you think you should be.  Relaxation is who you are.’ (old Chinese proverb)

Data:

  • 12 groepslessen ‘Yoga ontspannen’ op woensdagmorgen telkens van 10u tot 11u15: 16/9 – 23/9 – 30/9 – 7/10 – 14/10 – 21/10 – 28/10 – 18/11 – 25/11 – 2/12 – 9/12 – 16/12/2020

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden gegeven bij Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs: €96

  • Onze mooie yogazaal werd speciaal ingericht om je helemaal tot rust te laten komen.  Bij het buitenstappen kan je nog even nagenieten van het gezang van de vogeltjes en de gezonde boslucht.

Dit kan je ook interesseren