Lichaam en geest ontspannen met yoga … en tot rust komen

Yoga is unie, verbinding (Hatha Yoga Pradipika)
Yoga is harmonie, het kalmeren van de schommelingen van onze geest (Yoga Sutra)

De yogi’s ontwikkelden reeds vele duizenden jaren geleden  eenvoudige, maar krachtige technieken waarmee ze hun fysieke, emotionele en mentale gezondheid konden (terug)vinden en behouden.

Al sinds de oudheid wisten deze wijze yogi’s dat verbinding met ons lichaam, met onze ademhaling, met wie we werkelijk zijn vanbinnen heel essentieel is voor onze gezondheid op alle vlakken.

Yoga leert je op een juiste, voor jou gepaste manier met je lichaam te werken, zodat spanningen verminderen, je ademhaling vrijer stroomt en je hoofd rust kan vinden.  Zodat jij de baas bent, en niet je drukke, kwetterende geest.

Yoga blijft ook in onze huidige, drukke maatschappij, waar we met alsmaar meer stimuli en onzekerheden geconfronteerd worden,  heel efficiënt.  Yoga heeft niet zozeer te maken met moeilijke houdingen, maar met gemakkelijke en aangepaste technieken, die je levenskwaliteit in je job en in je vrije tijd vergroten.

Wij leren je er graag meer over in onze yoga groepslessen of privésessies, workshops en in onze yogadocentenopleidingen.

Onze fantastische ligging aan Buggenhout bos helpt je alvast om hélemaal tot rust te komen!