Yoga : evenwicht tussen lichaam en geest

We leven snel, doen honderd dingen tegelijkertijd.  Wanneer we dit langere tijd doen, slagen we er niet meer in om onze gedachtenmolen uit te zetten.  We beginnen slecht te slapen of krijgen andere gezondheidsproblemen.  We voelen ons niet goed en raken uit balans.

Yoga is véél meer dan wat oefeningen doen of even onbeweeglijk zitten.  Het evenwicht tussen lichaam en geest dat yoga beoogt, is cruciaal voor een gezond en vervullend leven.

Yoga biedt eenvoudige, zeer doeltreffende technieken aan om te leren vertragen en te focussen. Zodat jij terug de baas wordt, en niet je monkey-mind.    In deze groepslessen ligt het accent op mindful aanwezig zijn bij je lichaam en je gedachten.  Ons leven en onze mogelijkheden bevinden zich nl. in het nu, niet in gisteren of in de toekomst.

Ervaring met yoga is welkom, maar is niet nodig.  Als er nog plaats is, kan je instappen.  Contacteer ons voor de mogelijkheden.

‘Yoga takes you into the present moment, the only place where life exists’ (Yoga Sutra, Patañjali)

Data:

  • 8 groepslessen yoga ‘Rust in je hoofd‘ op woensdagavond telkens van 20u tot 21u15: 24/4 – 8/5 – 15/5 – 29/5 – 5/6 – 12/6 – 19/6 – 26/6

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden bij Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs: €96

  • Rust in je hoofd en innerlijke rust begint bij een rustgevende omgeving.  Daar zijn we met onze nieuwe yogaruimte en locatie alvast in geslaagd!