In den beginne was er het woord…

…. en dat woord creëerde alles… De wijze yogi’s ontdekten het al heel lang geleden : yogaoefeningen in combinatie met klank hebben een bijzonder, zuiverend effect op ons lichaam, onze ademhaling, geest en emoties.  Het lichaam begint lichter aan te voelen en de geest wordt helderderrustiger.

In deze lessen doen we zachte yogahoudingen en geleidelijk aan bouwen we iets langere zitmomenten in.   Elke les wordt zorgvuldig opgebouwd rond een eenvoudige klassieke Sanskriet mantra, die we telkens een paar keer gebruiken.

Aan het einde van de les is er een korte, héérlijke liggende relaxatie met klankschaal!  Je hoeft helemaal niets te doen dan, gewoon ontspannen op één van onze comfortabele matrasjes, en genieten.

Ervaring met yoga is welkom voor deze les, maar is niet nodig.  Je hoeft ook helemaal niet muzikaal zijn of goed te kunnen zingen.

Als er nog plaats is, kan je instappen.  Contacteer ons voor de mogelijkheden.

‘So Ham’ : I am that I am.
The universe exists within me, as much as I exist in the universe. 
(old Sanskrit mantra)

Data:

  • 10 groepslessen ‘Yoga met klank’ op vrijdagdagmorgen vanaf september 2019 telkens van 10u tot 11u15: 27/9 – 27/9 – 4/10 – 11/10 – 18/10 – 25/10 – 8/11 – 15/11 – 22/11 – 29/11/2019

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden gegeven bij Purusha, Bareeldreef 3 in Buggenhout.

Prijs: €120

  • In onze nieuwe yogazaal klinken je mantra’s sowieso fantastisch!