Yoga : evenwicht tussen lichaam en geest

Yoga is véél meer dan wat oefeningen doen of even onbeweeglijk zitten.  Het is een complete levensfilosofie, die een progressieve verbetering van de levenskwaliteit beoogt, tot aan de volledige bevrijding van elke vorm van lijden.

De wijsheid van yoga is tijdloos en blijft nog steeds heel bruikbaar voor ons, moderne mensen.  Het evenwicht tussen lichaam en geest dat yoga beoogt, is cruciaal voor een gezond en vervullend leven.

We laten je graag op een gemakkelijke manier met een aantal wijze yoga principes kennismaken in onze nieuwe reeks van 10 groepslessen die in januari 2018 start.

Ervaring met yoga is welkom, maar is niet nodig.

‘Yoga takes you into the present moment, the only place where life exists’ (Yoga Sutra, Patañjali)

Data:

  • 10 groepslessen op woensdagavond telkens van 19u30 tot 20u45: 10/1 – 17/1 – 24/1 – 31/1 – 7/2 – 21/2 – 28/2 – 14/3 – 21/3 – 28/3

Locatie:

  • De yoga groepslessen worden gegeven in Buggenhout. De details krijg je bij inschrijving.

Prijs: €100

  • Deze reeks wordt uitzonderlijk met korting aangeboden (normale prijs €120) omdat we net verhuisd zijn en … onze super-de-super nieuwe yogazaal bijna maar nog niet helemaal klaar is.  We zorgen er natuurlijk voor dat je rustiger bent bij het buitenwandelen dan bij het binnenkomen!